Четверг, 18.04.2024
Кам'янська районна громадська організація "Спілка краєзнавців"
Національної спілки краєзнавців України
 
 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 88
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Июль » 10 » Краєзнавці району були в складі делегації
23:09
Краєзнавці району були в складі делегації
      З 3 липня по 8 липня 2012 року делегація педагогічних працівників Кам’янського району побувала на XV Міжрегіональному гуцульському фестивалі у м. Яремче Івано-Франківської області.
      Робота фестивалю була побудована за напрямками:
  • «Екологічне виховання школярів регіону»;
  • «Гірська школа. Стан. Проблеми. Перспективи розвитку»;
  • «Договори про співпрацю в галузі освіти, як елемент підвищення ефективності навчально-виховного процесу».
       Директор Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Могилка А.П., представники вчительського колективу та профспілкового комітету з метою обміну досвідом роботи підписали з педагогічним колективом Яремчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 договір про спільну діяльність навчальних закладів.
      Представники делегації мали змогу побувати у дитячому садку м. Яремче, ознайомитися з досвідом роботи по співпраці органів місцевого самоврядування і освіти. Крім того, вони мали змогу побувати у сучасній школі, спорудженій у с. Паляниця за кошти сільської громади, що дало можливість сільським дітям отримувати якісну і доступну освіту, поряд с цим делегація мала змогу піднятися на найвищу точку Карпатських гір - Говерлу.
      Уже в період роботи фестивалю, було розпочато виконання умов договору, а саме, проведено ряд спільних заходів щодо поширення традицій в духовному розвитку. Надзвичайно цікаво був проведений театралізований захід свята Івана Купала, який проходив на річці Прут м. Яремче.
      По завершенню роботи фестивалю відбулася товариська зустріч з футболу між командами учителів м. Яремче та м. Кам’янки. З рахунком 5:4 перемогу здобули освітяни нашого району.
      Кожна подія на освітянських теренах - це вагома річ у поширенні досвіду роботи та налагодженні партнерських стосунків між освітянами різних регіонів нашої держави, тому керівник делегації, начальник відділу освіти Кам’янської РДА О.Г.Шамрай запросив делегацію освітян м. Яремче відвідати нашу Черкащину та ознайомитися з історичним минулим та сучасним сьогоденням регіону.
Переглядів: 789 | Додав: kraeznaveс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук
Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
 
 
Каменка
Copyright "Спілка краєзнавців Кам'янщини" © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz